Vi ste ovde:Naslovna»TURSKA»MARMARIS
MARMARIS

MARMARIS

Marmaris - poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Nekada samo malo ribarsko naselje danas je preraslo u moderan turisticki grad, jedan od najlepših na jugozapadnoj obali Turske.
Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. U Marmarisu vlada sredozemna klima. Leto je dugo, a lepo vreme je prakticno zagarantovano od maja do kraja oktobra. Marmaris, jedno od najlepših turskih letovališta nalazi se u velikom prirodnom zalivu okružen borovim šumama. Dugo šetalište uz obalu mora cini ovo mesto veoma romanticnim. U starom gradu nalazi se marina poznata kao odredište luksuznih jahti iz celog sveta. Starim delom grada dominira tvrđava iz otomanskog perioda, koja bez obzira na oko nje podignute zgrade ili baš zahvaljujuci njima, predstavlja veoma živopisan spomenik istorije. Tu je i veliki bazar sa prodavnicama cilima, tepiha, kože, nakita, porcelana i suvenira. Marmaris nudi ugodan odmor i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor.
Čuven je po bucnom i veselom nocnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti vece sa trbušnim plesacicama uz orijentalnu muziku. Icmeler - izuzetno popularan turisticki gradic u neposrednoj blizini Marmarisa. Nalazi se u uvali sa dugom pešcanom plažom, najlepšom u regiji, okružen je planinama pod borovom šumom. Celo mesto je posveceno iskljucivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju cine hoteli, restorani, prodavnice... Sa Marmarisom je odlicno povezan lokalnim dolmušima koji saobracaju na nekoliko minuta.

Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman i 135 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se 6 km od Marmarisa i 2 km od Ičmelera. Hotel je izgradjen 2006. godine i zauzima površinu od 70.000 m².

Detaljnije

Udaljen je 105 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma, 1 km od centra Ičmelera i 8 km od centra Marmarisa.

Detaljnije

Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman i 140 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se 5 km od Marmarisa i 3 km od Ičmelera.

Detaljnije

Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma, 1 km od centra Marmarisa.

Detaljnije

Nalazi se na 70 metara od gradske plaže, u centru hotelske zone Marmarisa.

Detaljnije

Lokacija
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma i 2 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 2004. godine. Zauzima površinu od 2.041 m².

Detaljnije

Oko 350 metara od peščane plaže u Ičmeleru, 10 km od centra Marmarisa, 100 km od aerodroma u Dalamanu, 138 km od aerodroma u Bodrumu.

Detaljnije

Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma, 200 metara od centra Ičmelera i 10 km od centra Marmarisa.

Detaljnije

Hotel je udaljen 130 km od bodrumskog aerodroma, 90 km od aerodroma Dalaman i 3 km od centra Marmarisa.

Detaljnije

Hotel je udaljen 90 km od aerodroma Dalaman, 150 km od bodrumskog aerodroma, 6 km od Marmarisa i 2 km od Ičmelera.

Detaljnije