Vi ste ovde:Naslovna»TURSKA»KEMER
KEMER

KEMER

Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, 40 km zapadno od Antalije.
Goynuk i Beldibi na severu Kemera i Kiriš, Camyuva i Tekirova na jugu Kemera, predstavljaju poznate turističke oblasti koje nude brojne hotele sa naglašenim komforom i originalnim sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje uređenim stazama, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskotekama i klubovima.
Tokom aprila u Kemeru se održava poznati karneval a u proleće poznata trka jahti izmedu Kemera i Girne (severni Kipar).
U blizini Kemera su ostaci grada Phaselisa u kome su najbolje sačuvani spomenici iz rimskog perioda.
Ljubiteljima prirode preporučujemo odlazak do planine Tahtali, jednog od najviših vrhova planinskog venca Taurus, do koje se može stići žičarom za dvadesetak minuta vožnje. Sa jedne strane pruža se pogled na divlji i nesavladan Tauris pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta regije.
Iz Kemera se može organizovati i poseta antičkom gradu Myri, današnjem Demreu. Ova oblast posebno je zanimljiva pravoslavnim vernicima jer je baš u ovom delu Turske rođen Sveti Nikola. Prirodne lepote takođe možete doživeti i na krstarenju obilazeći potopljena ostrva Kekovu i Simenu.
Kombinacija planina i borovih šuma, kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

Hotel se nalazi 75 km od aerodroma u Antaliji, 17 km od Kemera, u centru Tekirove, na samoj obali mora.

Detaljnije

Hotel je udaljen 40 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera u mestu Beldibi. Hotel je izgrađen 1988 godine , a renoviran 2015 god. Hotel se prostire na 12,500m2.

Detaljnije

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se 7 km od centra Kemera, u oblasti Kiriš. Izgrađen je 1996. godine, renoviran je 2008. godine i zauzima površinu 5500m². Hotelska zgrada ima četiri sprata i ukupno 910 standardnih soba.

Detaljnije

Hotel je smešten u Beldibiju. Od centra Kemera je udaljen 15 km, a od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 41 km.

Detaljnije

Hotel se nalazi na 75km od aerodroma u Antaliji, 20km od centra Kemera, u mestu Tekirova, na 120 m od sopstvene plaže. Hotel je otvoren 1993. godine, a renoviran 2012. godine i nalazi se na površini od 6500 m2.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mestu Tekirova, udaljen je 73 kilometra od aerodroma u Antaliji, 17 kilometara od Kemera.

Detaljnije

Hotel se nalazi u Kemeru. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 55 km, a od centra Kemera je udaljen 600m.

Detaljnije

Hotel je udaljen 65 km od aerodroma, 60 km od centra Antalijie, 6 km od grada Kemera. Zauzima površinu od 107.000 m². Izgrađen je 1994. godine, a renoviran je 2013. godine.

Detaljnije

Hotel je udaljen 48 km od aerodroma u Antaliji, 7 km od Kemera, u mestu Gojnuk, 200 m od plaže, koja je preko puta. Prostire se na površini od 100 000 m².

Detaljnije

Hotel je udaljen 40 km od aerodroma u Antaliji, 8 km od Kemera, u mestu Gojnuk.

Detaljnije