Vi ste ovde:Naslovna»TURSKA»DIDIM
DIDIM

DIDIM

Didim, nekada malo ribarsko mesto, razvilo se poslednjih godina u veliko letovalište na obali Egejskog mora. Didim  je udaljen oko 80 km od Kušadasija i oko 100 km od Bodruma. Poznat kao nekadašnji dom Bogova, Didim  krasi jedan od najvećih antičkih hramova u celom svetu, Apolonov hram. Za sve one koji žele da se opuste, Didim je idealno mesto.
 Didim  je gradić od 26 000 stanovnika koji se nalazi preko puta poluostrva na kom je lociran Bodrum. Ovom provincijom su vladali Persijanci, Seldžuci, Rimljani, Vizantijci a bila je i kolonija Krita u antičko vreme. Tek od 1413. provncija postaje deo Otomanskog carstva. Ovo je atraktivno letovalište, sa dugim plažama, čistom vodom.  Klima je mediteranska sa letnjim temperaturama do 38 stepeni. U ponudi je i veliki izbor sportova na vodi. Turizam je počeo naglo da se razvija 80tih godina 20. veka kada su mnogi počeli da kupuju zemlju i nekretnine u ovom delu Turske. Jedna od prednosti Didim letovališta je Didim marina, izgrađena 2009. Godine, posebno pogodna za one koje vole da krstare Mediteranom. Još jedna od atrakcija su ruševine antičkog grada Miletos.
Takozvana. „Prva“ plaža je najčuvenija i zauzima gotovo celu dužinu grada, zadim sledi „Druga“ koje se nalazi na samom kraju ove oblasti i „Treća“, koja je van grada. Sve tri plaže su pokrivene zlatnim, sitnim peskom i pružaju nezaboravan ugođaj. Brojnim restoranima, kafeima i prodavnicama boravak će Vam biti još više upotpunjen. U našoj ponudi možete pronaći veliki broj hotela Didim letovanje 2016 Turska svih kategorija. U ponudi su hoteli sa 3 zvezdice, 4 ili 5 zvezdica. Obratite pažnju na hotele sa GRATIS smeštajem za decu ili na druge specijalne i last minute ponude. Kao i do sada, pripremili smo za vas najpovoljnije cene. Eksluzivni hoteli, hoteli sa tri, četiri ili pet zvezdica Didim 2016 nikad nisu bili dostupniji. Neka Turska - Didim bude izbor za vaše leto 2016. Hoteli Didim u našoj ponudi su izuzetnog kvaliteta a za vas ćemo ih učiniti najpovoljnijim. Prijateljski niske cene - Dođite da se dogovorimo!

Nalazi se u lepom zalivu, na privatnoj peščanoj plaži, oko 3 km od centra Didima i Altinkuma i oko 80 km od bodrumskog aerodroma. Otvara se u maju 2016. godine, na površini od 200.000 m².

Detaljnije

Nalazi se na oko 5 km od centra Didima, 4 km od Altinkuma i oko 70 km od bodrumskog aerodroma. Zahvata površinu od 32.000 m².

Detaljnije

Nalazi se u zalivu Akbuk, na prelepoj peščanoj plaži. Od centra Didima i Altinkuma je udaljen oko 10 km, a od bodrumskog aerodroma oko 65 km.

Detaljnije

Nalazi se na peščanoj plaži, na samom početku šetališta i gradske plaže u Altinkumu.

Detaljnije

Nalazi se na prostranoj, prelepoj peščanoj plaži, na oko 5 km od centra Didima.

Detaljnije