Vi ste ovde:Naslovna»TURE ZA SECANJA»KRSTARENJA»MSC AX ZAPADNI MEDITERAN - april i maj

MSC AX ZAPADNI MEDITERAN - april i maj

Čak i pre nego što MSC Armonia zaplovi, ulazak na brod čini se kao ukrcavanje na putovanje otkrivanja. Uz impresivan raspon noviteta i usluga brod je sada još bolje opremljen kako bi zadovoljio svaku potrebu putnika.


Dodate su prostrane nove kabine s balkonom kako bi počastili goste prekrasnim pogledom na more. Povećani su prostori restorana i buffeta za posluživanje još većeg broja raznolikih kulinarskih delikatesa.
Uz pomoć partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, izgrađene su fantastične nove prostorije za igru, deci svih uzrasta, počevši od uzbudljivog spray parka opremljenog zabavnim vodenim elementima.
A kako bi ponudili još više opuštanja, unapređen je MSC Aurea Spa centar s više prostora za masažu. Sve je to samo mali deo onoga što krstarenje na brodu MSC Armonia može ponuditi.

Ovo je samo jedan deo onoga što krstarenje brodom MSC Armonia može ponuditi.
Na brodu postoji celi svet novih doživljaja za otkrivanje, dan za danom, trenutak za trenutkom.
Jer je MSC Armonia brod koji vam odgovara.

Vrste kabina
-unutrašnja kabina ( ukupno 346, površine od 13-21 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-prozorska kabina (pogled na more, ukupno 337 kabine od 13-22 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-balkonska kabina (ukupno 94 kabine sa balkonom, površine od 15-16 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem ili kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-apartman (ukupno 130 apartmana, od 27 kvm, sa privatnim balkonom, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).

-kabina sa delimično zaklonjenim pogledom ( ukupno 64 kabine, oko 13-22 kvm, bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).


BELLA DOŽIVLJAJ- osmišljen za Vaš ugodan boravak na brodu
(unutrašnje kabine, prozorske kabine, prozorske kabine sa delimično zaklonjenim pogledom i balkonske kabine)
-bogati zbor mediteranske kuhinje
-izbor željenog termina večere ( zavisi od dostupnosti)
-gurmanski bife sa 13 različitih odeljaka, otvoren 20 sati dnevno
-predstave u stilu Brodveja
-bazeni, teretana i sportski sadržaji na otvorenom
-program dnevnih aktivnosti
-usluga spremanja kreveta svako veče
-MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i ostale pogodnosti

FANTASTICA DOŽIVLJAJ-osmišljen da pruži još veću udobnost i fleksibilnost, nudi sve pogodnosti doživljaja Bella, plus još niz pogodnosti
(unutrašnje kabine, prozorske kabine, balkonske kabine i superfamily)
-kabine na višim palubama i na najatraktivnijim delovima broda
-prioritet pri izboru termina večere
-dostava u kabinu dostupna 24 časa dnevno
-spojene superfamily kabine, u zavisnosti od dostupnosti
-obrazovne i rekreacijske aktivnosti za decu
-dečji Doremi kursevi kuvanja sa osobljem MSC Cruisesa
- MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i ostale pogodnosti

AUREA DOŽIVLJAJ- osmišljen da ponudi opuštajući, all- inclusive komfor, nudi sve pogodnosti doživljaja Fantastica, plus još niz dodatnih pogodnosti
(balkonske kabine i apartmani)
-vrhunske kabine sa pogledom, na višim palubama
-neograničen all- inclusive paket pića
-spa paket koji uključuje koktel dobrodošlice, masažu iz spa ponude po Vašem izboru, tretman samotamnjivanja, privatno wellness savetovanje i besplatan pristup termalnom području tokom celog krstarenja ( dostupno samo za odrasle)
-set dobrodošlice raznih wellness proizvoda u Vašoj kabini
-pristup privatnom solarijumu ( samo veza odrasle)
-večera u rezervisanom delu restorana sa fleksibilnim izborom termina večere
-prioritet pri ukrcaju
- MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i ostale pogodnosti

Cenovnik