Vi ste ovde:Naslovna»SPANIJA»MAJORKA
MAJORKA

MAJORKA

Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera, spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova, prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu... potrebno je samo da napravite redosled. Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno. Ako se zadesite u devet sati uveče na pola sata jugoistočno od prestonice, na Es Trenc plaži, sigurno ćete doživeti jedan od najlepših zalazaka sunca.

Nalazi se na šetalištu i na samoj granici između Kan Pastilja-e i Plaja de Palma, na samo 3 km od aerodroma i na 10 minuta od centra Palme.

Detaljnije

Ovaj kompleks se nalazi na jugozapadu Majorke, u blizini Santa Ponse i Magalufa, na svega 300 metara od centra mesta.

Detaljnije

Hotel se nalazi na svega nekoliko minuta hoda od centra Pagere, malog letovalista na jugozapadu Majorke, dok je od glavnog grada Palme udaljen oko 35 kilometara.

Detaljnije

Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, iznad Magaluf zaliva u blizini nekoliko tematskih parkova uključujuci Zapadni Aqua Park i Oukland Magaluf, na samo 100 m od restorana, barova, diskoteka, teniskih klubova, kartinga i drugih atrakcija.

Detaljnije

Hotel se nalazi na 14km od grada Palme i 8km od aerodroma, na 250 m od plaže. Nedaleko od hotela se nalaze brojni restorani i diskoteke. Smešten je u zoni koja odvaja Arenal od Playa de Palme.

Detaljnije

Hotel je lociran u Palmanovi i udaljen je 20km od Palme, 27km od aerodroma i 400m od autobuske stanice.

Detaljnije

Hotel se nalazi u samom centru Magalufa, u bučnoj zoni i u blizini trgovačkog i zabavnog centra mesta. Do peščane plaže udaljen je svega pedeset metara. Udaljen je 26km od aerodroma i 18km od grada Palme.

Detaljnije

Nalazi se u mirnom delu Palmanove, preko puta Jahting kluba, nedaleko od glavnih shopping centara, restorana i barova. Udaljen je 15 km od grada Palme, odnosno 30 km od aerodroma.

Detaljnije

Hotel je smešten u elitnom mestu Portals Nous, na uzvišenju sa zadivljujućim pogledom na Mediteran.

Detaljnije

Ovaj apartmanski kompleks nalazi se u mestu Kala d'Or, istočno od grada Palme.

Detaljnije