Vi ste ovde:Naslovna»SPANIJA»MAJORKA
MAJORKA

MAJORKA

Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera, spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova, prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu... potrebno je samo da napravite redosled. Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno. Ako se zadesite u devet sati uveče na pola sata jugoistočno od prestonice, na Es Trenc plaži, sigurno ćete doživeti jedan od najlepših zalazaka sunca.

Hotel se nalazi u centru Arenala. U blizini hotela su brojne prodavnice, barovi, restorani i diskoteke.Hotel je od centra Palme udaljen 11 km, a autobusi na redovnim linijama staju u blizini hotela.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mirnoj zoni El Arenala. Do plaže se stiže spuštajući se niz nizbrdicu. Na samo 10 km od Palma de Majorke i 5 km od aerodroma. U neposrednoj blizini su mnogobrojne prodavnice, kafići i restorani.

Detaljnije

Hotel ima idealnu lokaciju, nalazi se u mestu Kan Pastilja. Udaljen je 4km od aerodroma i 9km od grada Palme.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mirnom, rezidencijalnom delu Plaja de Palme.Dobro je povezan sa Palmom linijama gradskog prevoza a nedaleko od hotela su brojni barovi, restorani i prodavnice.

Detaljnije

Hotel je centralno lociran u turističkoj regiji Kan Pastilja, na samo 75 metara od stanice lokalnog gradskog prevoza.

Detaljnije

Smešten nedaleko od centra El Arenala. Aqua city, jedan od najvećih akva parkova u Evropi, nalazi se na 10 minuta šetnje od hotela Reina Isabel.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mirnom delu Magalluf-a, koji je prestonica noćnog života.

Detaljnije

Još jedan hotel iz lanca Melia, renoviran za 2015. sezonu i koji je dobio četvrtu zvezdicu. Hotel se nalazi u centru Magalufa, na 250 m od plaže.

Detaljnije

Hotel Las Arenas se nalazi u popularnom odmaralištu Kan Pastilja u centralnom delu južne obale Majorke.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mestu El Arenal, udaljen je 6km od aerodroma i 12km od grada Palme.

Detaljnije