Vi ste ovde:Naslovna»SPANIJA»KOSTA BRAVA
KOSTA BRAVA

KOSTA BRAVA

Jedna od svetski najpopularnijih destinacija za letovanje. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim dugačkim plažama, toplim morem i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.
KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME
Deo španske obale koji se nalazi u Kataloniji i u blizini grada Barselone, gde smo na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva na španskom tržištu za Vas odabrali najatraktivnija letovališta:

LJORET DE MAR
Letovalište koje se nalazi u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru. Odiše izuzetnom atmosferom i zabavom. Duge peščane plaže su javne i nije obavezan zakup ležaljki i suncobrana.

SANTA SUZANA
Letovalište sa dugačkom peščanom plažom, brojnim hotelima sa jedne strane i kristalno čistim morem sa druge strane. Povezano je sa Malgrat de Marom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

KALELJA
Letovalište koje je najbliže Barseloni, oko 40 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom. Odlikuje ga dugačka plaža, mnoštvo radnji, restorana i barova.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • GERONA • BEOGRAD

Hotel se nalazi oblasti Santa Susanna, na 200 m udaljenosti od šoping centra.

Detaljnije

Hotel se nalazi u centru grada, u najlepšoj zoni uz gradsko šetalište.. U blizini hotela, ispred Gradske kuće, nalazi se i stanica lokalnog autobusa Ljoret de Mar – Fenals.

Detaljnije

Nalazi se u mestu Santa Susana, u mirnom delu mesta. Udaljen je 50 m od železničke stanice. Od grada Blanes udaljen je 6 km, dok je od aerodroma u Đeroni udaljen 30 km.

Detaljnije

Hotel Santa Rosa nalazi se na 3 minuta hoda od plaže, u mirnom delu inače živog mesta Ljoret de Mar. Prepoznatljiv po svom stilu i ima tradiciju dugu 50 godina. Jedan je od prepoznatljivih hotela u regiji po svom kvalitetu i usluzi. Aerodrom u Gironi je udaljen 35 minuta vožnje.

Plaža:
Ovaj hotel se nalazi na oko 150m od plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Detaljnije

Hotel se nalazi  na samo 150m od centra grada Calella. U blizini hotela nalaze se mnogobrojni kafici, restorani, barovi, prodavnice. Od aerodrome u Geroni je udaljen oko 33 km.

Detaljnije

Nalazi se u rezidencijalnoj zoni Fenalsa, na samoj plaži.

Detaljnije

Hotel se nalazi u mirnom delu Ljoret del Mara , od aerodrome u Đironi udaljen je 30 km, dok je od centra Đirone udaljen 44 km, od Barselone 76 km.

Detaljnije

Hotel Alhambra smešten je u turističkom delu Fenalsa na 800m od centra Ljoret de Mara.Autobuska stanica se nalazi ispred hotela.Barselona je udaljena od hotela 56km.

Detaljnije

Hotel Miami se nalazi u Kalelji mirnoj zoni nedaleko od centra grada i u blizini mnogih prodavnica,marketa i plaža. U blizini je i stanica voza na sa koje se do Barselone stiže za oko sat vremena.

Detaljnije

Hotel Don Juan je smešten na 100 metara od centra Ljoret del Mara.Brojni restorani i barovi nalaze se na nekoliko minuta hoda od hotela.

Detaljnije