Vi ste ovde:Naslovna»NOVA GODINA»BUS
BUS

BUS

Docek nove godine 2018 u gradovima Evrope i sveta...
Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

Za Novu godinu 2018 pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi. Po nekim turama poput Toskane, Dvoraca Bavarske, najlepših gradova Lombardije nas već dobro prepoznajete, ali novogodišnja putovanja i ove godine postala su bogatija za par novih, autentičnih putovanja.

Krakov je simbol tradicije i neopisive lepote.

POLJSKA
KRAKOV
AUŠVIC – BIRKENAU - VROCLAV – RUDNIK SOLI VELIČKA
4 dana (3 noći) - autobusom
Termin putovanja: 30.12.2017. - 02.01.2018.

Detaljnije

ITALIJA – ŠVAJCARSKA

BREŠA – LUCERN – CIRIH – BERN – ŽENEVA – LOZANA – MONTRE – DVORAC ŠIJON – BERGAMO – TRST

6 dana (5 noći) – autobusom Polazak: 28. decembar 2017.

Detaljnije

Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima.

Detaljnije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira.

Detaljnije

Dočekajte Novu godinu u romantičnoj Veneciji.

Detaljnije

Dočekajte Novu godinu u romantičnoj Veneciji.

Detaljnije

“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije.

Detaljnije

Đenova, grad Kristofora Kolumba i Garibaldija, vekovna rivalka Venecije sa kojom se borila i dobijala primat na moru. Raskošne palate, stara luka sa novim sadržajem (pomorski muzej i najveći akvarijum, botanička bašta, šoping- molovi), mnoštvo prodavnica i sjajnih restorana, neopisiva živost Mediterana.

Detaljnije

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika.

Detaljnije

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika.

Detaljnije