Vi ste ovde:Naslovna»AVIO
AVIO

AVIO

Docek nove godine 2018 u gradovima Evrope i sveta...
Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

Za Novu godinu 2018 pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi. Po nekim turama poput Toskane, Dvoraca Bavarske, najlepših gradova Lombardije nas već dobro prepoznajete, ali novogodišnja putovanja i ove godine postala su bogatija za par novih, autentičnih putovanja.

MALTA

Polazak: 30. decembar 2017, avionom

Detaljnije

SORENTO

(DIREKTNIM ČARTER LETOM DO NAPULJA)

(5 dana / 4 noćenja) – avionom

Detaljnije

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda.

Detaljnije

Napulj je treći po veličini grad u Italiji.

Detaljnije

Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Detaljnije