Vi ste ovde:Naslovna»AVIO»PARIZ - 3 i 4 nocenja

PARIZ - 3 i 4 nocenja

Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja...

RESIDHOME APPART HOTEL COURBEVOIE LA DÉFENSE    4*

Residhome Courbevoie la Défense 4*
49, avenue de l'Arche, 92400 Courbevoie, Metro: Grande Arche La Defense

Lokacija: Smeštaj je u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom “senkom” Trijumfalne kapije – Grand Aršom (“Grande Arche”). Na 7 minuta hoda od hotela nalazi se jedan od najvećih tržnih centara u gradu (“Les quatre temps”) i metro stanica odakle se do Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja stiže za 15 minuta vožnje (direktna linija).

Sobe: Pored svih redovnih hotelskih sadržaja (TV, fen za kosu, telefon, sef), gostima je u sobi na raspolaganju i mala kuhinja. Sve sobe su sa zasebnim kupatilom.

Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja. Švedski sto.
www.residhome.com

Polasci : 29.12.2017. ili 30.12.2017.

PROGRAM PUTOVANJA I (5 DANA - AVIONOM)

1.dan (29.12.2017.) BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (30.12.2017.) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta: Latinska četvrt da biste videli najlepši park Pariza, Luksemburški park, Panteon, Sorbona, Bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame. Fakultativni izlet : 15 evra sa uključenim metro kartama u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (31.12.2017.) PARIZ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

4.dan (01.01.2018.) PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.

5.dan (02.01.2018.) PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

PROGRAM PUTOVANJA II (4 DANA - AVIONOM)

1.dan (30.12.2017.) BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (31.12.2017.) PARIZ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3.dan (01.01.2018.) PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza i krstarenje Senom. Noćenje.

4.dan (02.01.2018.) PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

Noći 4 3
Polazak 29.12 30.12
Povratak 02.01 02.01
Status
STUDIO 2 PAX NOCENJE SA DORUCKOM
Dvokrevetna po osobi 569 519
Treća odrasla osoba 569 519

Cena aranžmana po osobi u evrima. (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Aik Banke na dan uplate)

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 4 noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio takse od 125,63 € (od čega je 50 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 27.83 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 3.30 evra LG, 4.51evra IZ, 8,0evra FR, 12.75 evra FR podlažu refundaciji). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po rezervaciji. Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu Aik Banke (za efektivu), na dan uplate. Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno međunarodno putno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE:
- Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.

- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Fakultativni izleti:

VERSAJ: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Cena izleta 65 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Povratak u Pariz.

NAJSTARIJI DELOVI PARIZA I KRSTARNJE SENOM: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Cena izleta : 30 evra. U cenu je uključeno: odlazak i povratak metroom, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku. Povratak u hotel.

LUVR: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Cena izleta 45 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLACANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- preko računa.

 

Organizator putovanja Big Blue , subagent  MONOMOL TRAVEL.