Vi ste ovde:Naslovna»AVIO»NAPULJ - 29.12. - 02.01. - 4 noci

NAPULJ - 29.12. - 02.01. - 4 noci

Napulj je treći po veličini grad u Italiji.

 

Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije

PROGRAM PUTOVANJA: 29.12.2017-02.01.2018

1.dan (29.12.2017.) BEOGRAD - NAPULJ
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla”  dva sata pre poletanja. Direktan čerter leta za Napulj kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim satima. Dolazak na aerodrom pored Napulja nakon sat i po leta . Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: staro gradsko jezgro Napulja je uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Za ovaj grad se vezuje i nastanak jednog od omiljenih jela širom sveta -pice. Obilazak počinje panoramom luke, koja je peta po značaju na Mediteranu, panorama trga Garibaldi, Ulice Umberta I, Trg Municipio sa Anžujskim dvorcem – Kastel Nuovo, fotopauza na vidikovcu priobalja Banjoli i fudbalskog stadiona, brdo Posilipo, priobalja Mergellina, Riviera di Chiaia, Santa Lucia, Villa Comunale, dvorac Jaje... Nastavak pešice do Trga plebiscita, kraljevske palate, galerije Umberta I, nacionalnog teatra, španskih kvartova i trgovačke ulice Via Toledo. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne za individualna razgledanja i shoping. Povratak u hotel je individualan. Noćenje.

2.dan (30.12.2017.) NAPULJ
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Pompejama. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu mesecu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne Imperije. Dvoipočasovni oblizak grada i to Bazilike, foruma, trga, Macelluma, termalnih kupatila, Faunove kuće, pekare, javne kuće, teatra... Slobodno vreme. ( Cena izleta : oko 35 evra) Povratak u Napulj. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

3.dan (31.12.2017.) NAPULJ
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet za Sorento. Mondensko mesto Sorento, jedno od najromantičnijih italijanskih gradova, „ugnezdio“ se na dramatičnim liticama i oštrim uvalama obale Amalfi koju zapljuskuju talasi Tirenskog mora. Sorento je tako divan da je inspirisao pesnika za čuvenu pesmu čiju melodiju obožavaju mnogi ljudi na svetu a da nikada nisu videli ovaj grad. Jutarnji polazak za Sorento. Po dolasku kratka šetnja po starom delu grada. Slobodno vreme za individualno razgledanje, šetnju. Povratak u Napulj. (Cena izleta: oko 20 evra). Uveče svečana novogodišnja večera u hotelu sa zabavnim programom i vatrometom. Noćenje.

4.dan (01.01.2018.) NAPULJ
Doručak . Slobodan dan za odmor ili indivudualno razgledanje grad . Noćenje.

5.dan (02.01.2018.) NAPULJ - BEOGRAD
Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 12:00 časova. Slobodno pre podne za idividualne obilaske ili kupovinu. Transfer do aerodroma za direktan čarter let u kasnim popodnevnim satima. Sletanje na beogradski aerodrom nakon sat i po vožnje.

VERGILIUS BILLIA NAPLES    4*

Lokacija: Hotel sa 4 * nalazi se nposrednoj blizini Trga Garibaldi, u istorijskom delu grada, nedaleko od istoimene železničke stanice. Sadržaj: Od sadržaja hotel ima bar, restoran za doručak . Sve sobe imaju TV, minibar, fen za kosu u kupatilu, WI FI, klima uređaj.Neke sobe imaju terasu. Usluga: Doručak se služi po principu samposluživanja.

Noći 4
Polazak 29.12
Povratak 02.01
Status
STANDARDNA SOBA NOCENJE SA DORUCKOM
Dvokrevetna po osobi 749
Jednokrevetna po osobi 968

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Napomena : rezervacija trokrevetne sobe isključivo na upit !
Uključena Novogodišnja večera

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Beograd- Napulj -Beograd, transferí autobusom prema programu, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, ,svečana novogodičnja večera u hotelu Vergilius Bilia sa zabavnim programom i vatrometom (piće nije uključeno u cenu), razgledanje Napulja, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu aranžmana nije uključeno: Avio-takse u zemlji i inostranstvu 45,28 evra (Beograd 16.50evra, Rf taksa 0.98, i Napulj 27,80evra ) koje se plaćaju u agenciji po prodajnom kursu Aik banke za efektivu (podležu promenama), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, gradska boravišna taksa u Napulju: 2 evra dnevno po osobi za hotel sa 3 * i 3 evra dnevno, po osobi za hotel sa 4 *( plaća se na recepciji hotela) fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE:
Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- preko računa.

Organizator putovanja Big Blue,  subagent  MONOMOL TRAVEL.