Vi ste ovde:Naslovna»MONOMOL»O nama

O nama

Okupili smo se u nameri da velikom predanošću, visoko postavljenim obavezama prema nama samima, odgovornošću prema klijentu, posebnim pristupom i ljubavlju ka putovanjima stvaramo standarde po kojima ćete nas prepoznavati.

Želja nam je da Vas kroz putovanja i promene mesta koje umu daju novu snagu upoznajemo sa vrednostima prirodnih lepota i ljudi, sa tragovima ljudskih civilizacija i običajima, da Vam pomognemo u odabiru najboljeg što će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.

„MONOMOL TRAVEL“ Vam se preporučuje kvalitetom i znanjem, sigurnošću i jednostavnošću komunikacija, prilagodljivošću i sluhom za želje putnika, prihvatanjem i razumevanjem različitosti.
„MONOMOL TRAVEL“ omogućiće Vam da se sunčate i kupate na obližnjim plažama Mediterana, da krstarite brodovima i obilazite znamenitosti antičkog sveta, da istražujete daleke egzotične destinacije, da putujete u najlepše gradove sveta.
Letujte sa nama u Turskoj, u Antalijskoj regiji; sa raskošnim gotovo kraljevskim hotelima i prelepim plažama; nalazeći vremena da uživate i u istoriji civilizacija.
Otkrijte lepotu Halkidikija i grčkih ostrva, evropskih metropola i Azurne obale, Egipta, Španije, Majorke.
Povešćemo Vas i na daleka i topla mora, u Dubai, na Sejšele, Maldive, Meksiko i Kubu ali i na „Ture za sećanja“.
Za Vas pripremamo sadržajnu ponudu za najtraženije ski centre.

Ponudićemo Vam po najpovoljnijim cenama avio-karte svih avio-kompanija, karte za čarter letove i low- cost kompanije. Obavićemo za Vas individualnu rezervaciju hotela za ceo svet i obezbediti Personal service, osobu dostupnu 24 sata.

Otkrijte sa nama jednostavne tajne umetnosti putovanja !

Zamislite, poželite i ostvarite Vaše želje !

Izaberite „MONOMOL TRAVEL” !