Vi ste ovde:Naslovna»MONOMOL

MONOMOL (4)

ponedeljak, 01 jul 2013 16:35

Avio karte

Napisala

Najpovoljnije cene avio karata za ceo svet svih avio kompanija, karte za čarter letove i low cost kompanije.

ponedeljak, 17 jun 2013 16:45

Kontakt podaci

Napisala

 

 

Beograd, Makedonska 5


Tel: (+381) 11 33 43 943
       (+381) 11 33 43 980


Fax: (+381) 11  33 43 460


Avio karte: (+381) 063 803 2000


E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Site: www.monomoltravel.rs

ponedeljak, 17 jun 2013 16:45

Dokumenta

Napisala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus elementum elit ac purus ornare egestas. Suspendisse eget vehicula nulla, et imperdiet arcu. Vestibulum convallis nec ante eget volutpat. Donec semper mauris feugiat, auctor augue id, egestas ante. Nunc vulputate aliquam mauris sit amet vestibulum. Curabitur ut mauris iaculis, malesuada tellus at, vehicula quam. Etiam mollis molestie ultricies. Ut ullamcorper bibendum rutrum. Integer tincidunt quam non leo elementum, in dictum dolor tempor.

ponedeljak, 17 jun 2013 16:44

O nama

Napisala

Okupili smo se u nameri da velikom predanošću, visoko postavljenim obavezama prema nama samima, odgovornošću prema klijentu, posebnim pristupom i ljubavlju ka putovanjima stvaramo standarde po kojima ćete nas prepoznavati.

Želja nam je da Vas kroz putovanja i promene mesta koje umu daju novu snagu upoznajemo sa vrednostima prirodnih lepota i ljudi, sa tragovima ljudskih civilizacija i običajima, da Vam pomognemo u odabiru najboljeg što će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.

„MONOMOL TRAVEL“ Vam se preporučuje kvalitetom i znanjem, sigurnošću i jednostavnošću komunikacija, prilagodljivošću i sluhom za želje putnika, prihvatanjem i razumevanjem različitosti.
„MONOMOL TRAVEL“ omogućiće Vam da se sunčate i kupate na obližnjim plažama Mediterana, da krstarite brodovima i obilazite znamenitosti antičkog sveta, da istražujete daleke egzotične destinacije, da putujete u najlepše gradove sveta.
Letujte sa nama u Turskoj, u Antalijskoj regiji; sa raskošnim gotovo kraljevskim hotelima i prelepim plažama; nalazeći vremena da uživate i u istoriji civilizacija.
Otkrijte lepotu Halkidikija i grčkih ostrva, evropskih metropola i Azurne obale, Egipta, Španije, Majorke.
Povešćemo Vas i na daleka i topla mora, u Dubai, na Sejšele, Maldive, Meksiko i Kubu ali i na „Ture za sećanja“.
Za Vas pripremamo sadržajnu ponudu za najtraženije ski centre.

Ponudićemo Vam po najpovoljnijim cenama avio-karte svih avio-kompanija, karte za čarter letove i low- cost kompanije. Obavićemo za Vas individualnu rezervaciju hotela za ceo svet i obezbediti Personal service, osobu dostupnu 24 sata.

Otkrijte sa nama jednostavne tajne umetnosti putovanja !

Zamislite, poželite i ostvarite Vaše želje !

Izaberite „MONOMOL TRAVEL” !