Odštampajte ovu stranicu memorandum

POSEIDON RESORT 5*

Hotel Poseidon Resort se nalazi na samo sat vremena vožnje od atinskog Internacionalnog aerodroma-Elefterios Venizelos.

 

Hotelski kompleks je smešten na dva kilometra od centra gradića Lutraki. U okolini mesta, pored Korintskog kanala postoji dosta interesantnih arheoloških lokacija koje vredi posetiti. Posebno je poznat i značajan antički teatar Epidaurus, zatim Svetilište boginje Here, a tu je i Plavo jezero i čuveni svetionik.

Plaža:
Hotelska plaža ,koja se sastoji iz većeg broja manjih uvala koje su šljunkovite, je uredjena i ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju fen za kosu,klima uređaj,kupatilo,mini bar,sef,telefon i satelitsku tv. Gotovo sve smeštajne jedinice ovog luksuznog hotelskog kompleksa gledaju na Korintski zaliv što gostima stvara poseban ugođaj. Hotel raspolaže sa 320 luksuzno i moderno opremljenih soba. Residence sobe gledaju na vrt, velicine su 30-32m2, u svom sastavu imaju 2 manje terase, 2 sofa kreveta i mogu da prime do 4 odrasle osobe. Superior bungalovi iz nase ponude imaju pogled na vrt i bastu, velicine su 25 m2 i mogu da prime 3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece.Slobodna procena agencije je da superior bungalowi zasluzuju kategorizasiju sa 4*.

Hotelski sadržaj:
Hotel je kompletno renoviran. U okviru hotela nalazi se glavni restoran, više a la carte restorana i tavern, lobby bar, lounge bar sa prelepim pogledom, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, dečiji mini klub, wellness&spa centar, terene za košarku i tenis, centar za sportove na vodi, amfiteatar kapaciteta 900 ljudi.

Usluga:
Usluga je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.poseidonresort.gr/

Napomena:
Ovaj luksuzni hotel preporučujemo najpre parovima ,a zatim i svim ostalim gostima koji žele da uživaju u svim pogodnostima koje ovaj luksuzni kompleks pruža. Resort predstavlja pravi izbor sa roditelje sa decom.

Cenovnik