Vi ste ovde:Naslovna»EVROPSKI GRADOVI»PRAG»PRAG - decembar, januar, februar...

PRAG - decembar, januar, februar...

 

"Grad stotinu tornjeva", "San u kamenu", "Istočni Pariz", "Zlatni grad", samo su neki od epiteta koji simbolizuje tradiciju i lepotu ovog jedinstvenog grada. Jedan i jedini! Prag. Popnite se na zidine nekog od dvoraca i sagledajte "na dlanu" panoramu grada, koja će Vam zauvek ostati u srcu..

 

1. dan BEOGRAD-PRAG

Dolazak na aerodorm ‘’Nikola Tesla’’ dva sata pred poletanje. Čekiranje na let avio kompanije Hainan Airlines. Poletanje za Prag u 10 :10. Sletanje u Prag u 11:45. Individualni transfer. Smestaj i noćenje u izbranom hotelu.

2. – 3. dan PRAG

Boravak u hotelu 3* ili 4* na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Na svojih osamnaest mostova na obalama Vltave leži jedna najlepša prestonica Evrope. Znamenitosti Praga su zlato praslovenske kulture,.
Uživanje na Karlovom mostu, odjeci koraka po kaldrmi i veličanstvenim mostovima, žamor uličnih zabavljača, nasmejana lica turista i građana, samo su neke od stvari koje će vas uvek vraćati znamenitostima ovog grada koji su zlato.

4. dan PRAG-BEOGRAD

Napuštanje hotela. Individualan transfer do aerodrom. Polazak aviona za Beograd u 06 i 40. (Kraj usluga)

 

 

 

 

Januar

 

Datum polaska: 05.01 12.01 19.01 26.01
Datum povratka: 08.01 15.01 22.01 29.01
Hotel Hotel 3*

od 199 €

189 eura

179 eura

 

od 169 €

Hotel 4*

od 279 €

 

od 219 €

209 eura

209 eura

 

Februar

 

Datum polaska: 02.02 09.02 16.02 23.02
Datum povratka: 05.02 12.02 19.02 26.02
Hotel Hotel 3*

 

od 179€

 

od 189€

 

od 189€

 

od 189 €

Hotel 4*

 

od 209 €

 

od 209 €

 

od 209 €

 

od 209€

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Prag - Beograd kompanijom Hainan Airlines kao i čekirani prtljag do 23 kg i ručni do 8 kg
 • Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove avionskih taksi – oko 64 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacijei podložne su promenama)
 • individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom (možese rezervisati u agenciji, cena je od 25 eura po osobi)
 • individualno zdravstveno osiguranje
 • NAPOMENA:

  Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
  Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smeštaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.

  DOPLATE:

  za 1/1 sobu na upit

  NAČIN PLAĆANJA:

  Uplata akontacije 30% prilikom rezervacije, ostatak 70 % najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, karticama, uplatom na račun ili čekovima na 6 mesečnih rata. Uplatom celokupnog iznosa karticama banke Intesa na 12 jednakih mesečnih rata.

  NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

  Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika. Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave kopiju prve strane važećeg pasoša. U suprotnom, agencija ne snosi odgovorost ako se avio karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata. Tip aviona Airbus A330-300.

  **Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka pravljenja rezervacije! U slucaju otkaza aranzmana avio karta ne podleze refundaciji.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Hotel Slavia 3*- www.slaviahotel.com/;

Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra SC Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95-standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola.

Victoria 3* http://www.hotelvictoria.cz/en

Adresa: Seifertova 26, PragOpis: Ovaj hotel sa 3 zvezdice nalazi se u praškoj četvrti Žižkov. Smesten je na 15 minuta hoda od Trga Sv. Vaclava . Doručak je na bayi švedskog stola.

Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Bežiči internet je moguć uz doplatu.

Hotel Don Giovani 4*- www.hotel-prag.dorint.com/en/

Hotel Dorint Don Giovanni smešten je pored stanice metroa Želivskeho (na liniji A), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Gostima su na raspolaganju spa centar (uz doplatu) i restoran u kome se služi bogat doručak na bazi švedskog stola. Sve elegantno uređene i klimatizovane sobe sadrže mini-bar i flat-screen TV sa satelitskim kanalima.Broj smeštajnih jedinica je 397.

 

Organizator putovanja FlyFly , subagent   MONOMOL TRAVEL.