Vi ste ovde:Naslovna»DALEKE DESTINACIJE»DUBAI»GOLDEN TULIP AL BARSHA 4* - LUX

GOLDEN TULIP AL BARSHA 4* - LUX

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha,nedaleko od tržnog centra Mall of the Emirates, Ski Dubai-ija i poznate metro-linije Sheikh Zayed road.

 

Od aerodroma je udaljen 32 km i od samog centra Dubaija 15km.
Hotel raspoleže sa 125 soba, smeštenih na 9 spratova.Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilima kompletno opremljene fenom, mini barom, direktnom telefonskom linijom,LCD TV sa satelitskim programom, sefom, apartima za spremanje kafe/čaja.
Postoje sobe za pušače i ne pušače.
U sklopu hotela se nalazi restoran sa internacionom kuhinjom kao i dva bara i noćni klub.
Na vrhu hotela se nalazi bazen.
Gostima su na raspolaganju i usluge: čuvanje dece kao i hemijsko čišćenje.

PROGRAM PUTOVANJA  

5dana / 4noći, 6dana/5noći, 8dana/7noći, 10dana/9noći,11dana/10noći

1.dan Beograd – Dubai Poletanje aviona za Dubai  u 12.45h (let FZ742). Sletanje u Dubai u 20.45h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.- 4./5./7./9./10. dan  Dubai Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

5./6./8./10./11. dan Dubai - Beograd. Rani jutarnji transfer na aerodrom.

Poletanje aviona za Beograd u 09.15h (let FZ741). Sletanje u Beograd u 12.45h.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje

 

Cena aranžmana uključuje:
- Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom;
- 4/5/7/9/10 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
- Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Dubai-Beograd kompanijom "FLY DUBAI" (direktan let)
- Međunarodno zdravstveno osiguranje Generali (za drzavljane Republike Srbije) - (Savetujemo Vam da se pored putnog zdravstvenog osiguranja osigurate od otkaza turistickog putovanja zbog bolesti ili drugog razloga (smrt bliskog srodnika i nesreca), od kradje prtljaga tokom turistickog putovanja i na ime troskova pomoci i povratka sa turistickog putovanja.)
- Usluga. licenciranog vodica na nasem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata

- Cena aranžmana ne uključuje:
- Troškove pribavljanja vize za Dubai: 75 €
- Aerodromsku taksu: oko 45 €;
- troškove rezervacije 45 € (nepovratni )
- Boravišnu taksu samo u Dubaiju (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014 ) koja se plaća od 31.03.2014.
- (uključujući i ovaj datum) hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi:hoteli 5* ili više 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi* po noći / hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi* po noći / - hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći / *U slučaju suite ili apartmana sa više soba taska se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima
- - Ostale individualne troškove

-
- USLOVI PLAĆANJA:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- NAČIN PLAĆANJA:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
- kreditnim karticama ( Visa, Dina card, Master Card, Maestro)
- uplatom preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
- Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.
- Deca od 0-2 godine plaćaju 35 € i nemaju mesto u avionu
- Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
- Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
- putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti "lanč paketom"
- raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
- postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.
-
- predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu
- u slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje
- fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

 

Organizator putovanja Wayout,  subagent  MONOMOL TRAVEL.